Microbuze noi, până la sfârșitul anului

În ultimele zile, o constănțeancă a iscat o adevărată isterie în mediul on-line, după ce a relatat cum microbuzul în care se afla a luat foc! Astăzi,  reprezentanții firmei de transport au anunțat că o vor acționa în instanță, pentru calomnie. Conform conducerii firmei de transport, raportul întocmit de pompierii sosiți la fața locului poate confirma că spusele femeii nu sunt reale.

Roxana Taraș, o tânără din Constanța, a stârnit o adevărată revoltă pe o rețea de socializare după ce a povestit calvarul prin care trecuse într-un maxi taxi. Conform tinerei, mașina  a luat foc și, deoarece era supraaglomerată, oamenii s-au călcat practic în picioare din dorința de a scăpa teferi. Conducerea firmei de transport neagă vehement cele spuse de constănțeancă. Mai mult, intenționează să o acționeze pe aceasta în instanța pentru calomnie. Raportul întocmit la fața locului de către pompieri ar releva faptul că nu a fost necesară intervenția acestora.

Dealtfel, microbuzul a revenit pe traseu a doua zi după incident, dar numai după ce a fost supus unor verificări riguroase .

În privința celorlalte nemulțumiri sesizate de constănțeni, conducerea firmei de transport estimează că la sfârșitul anului se va achiziționa un nou lot de microbuze. Ultima dată, microbuzele au fost schimbate în anul 2012, investiția fiind amortizată.

Pentru o mai bună organizare și pentru a ține o evidență permanentă a călătorilor, conducerea firmei de transport face un apel către constănțeni să solicite biletul de călătorie șoferului,  ori de câte ori circulă cu microbuzul.

Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș