Metodă simplă si placută de detoxifiere care nu consumă foarte mult timp sau energie

La orice salon de remodelare corporală vom găsi un procedeu numit Detox Spa. Este un aparat care functionează pe principiul detoxifierii organismului prin electroliză.Se stie că in tălpi se găsesc terminatiile canalelor de comunicare cu organele din corpul nostru.

Asa că aparatul accelerează detoxifierea naturală a organismului, ajută la slăbit, si elimină toate reziduurile rezultate din proastă funcționare sau supraincarcarea cu toxine a organelor interne.

Corpul se detoxifică in timp ce pacientul este așezat confortabil pe un scaun, cu picioarele in apă caldă. Bobina din vas este generatorul de ioni pozitivi și negativi, creând electroliza la nivelul apei din unitate.
Osmoza este termenul științific ce descrie miscarea particulelor prin membrana celulară de la o concentratie ridicată la una minimă.

Cu ajutorul acestei  terapii eliminati toxinele, metalele grele si impuritatile prin porii de la nivelul tălpii picioarelor.

Apa isi schimba culoarea spre galben, verde, maro si chiar negru, prin urmare Detoxifierea este vizibilă.

Tratamentul este recomandat in special pentru a elimina  toxinele de la nivelul ficatului si rinichilor, semnele imbatranirii premature; alergii, migrene, oboseală cronică;  circulatia sangvină deficitara;  toxicitate cu metale grele; dureri ale articulatiilor; varice, artrită;

Detoxifierea organismului este intensivă si durează aproximativ 30 de minute. Sunt recomandate  15 ședinte, efectuate la fiecare 2 zile.