Meteorologii anunță temeperaturi de până la 34 de grade pentru zilele următoare (VIDEO)

Nici nu a început bine sezonul că oamenii au început deja să caute aleile ferite de soare și fântănile pentru a se răcori. Dacă în cursul zilei de astăzi mercurul din termometrele a urcat până la 30 de grade, vremea va continua să se încălzească de la o zi la alta, anunță specialiștii.

Meteorologii anunță temeperaturi de până la 34 de grade pentru zilele următoare.Ce este de făcut în aceste condiţii? În primul rând, specialiştii ne recomandă să evităm pe cât posibil expunerea la soare la orele prânzului. De asemenea, pentru a ne proteja de radiaţiile solare, este bine să purtăm pălării, ochelari de soare, haine lejere și de culoare deschisă, şi nu în ultimul rând să ne hidratăm corespunzător.

Deși suportă căldura cu greu ,  oamenii nu – şi pierd simțul umorului. Pentru prevenirea incidentelor din perioadele cu temperaturi extreme, medicii vin cu o serie de recomandări.

Cei mai sensibili la radiaţiile solare sunt copiii, persoanele în vârstă, precum şi cele care suferă de boli cardiovasculare, în special cei cu hipertensiune.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: George Dima