Mesajul meu pentru România

S-a dat startul campaniei „Mesajul meu pentru România” organizată de Inspectoratul Școlar Județean din Constanța unde participă dascăli și elevi a peste 150 de școli din județ. Timp de trei zile, peste 50.000 de elevi vor transmite mesaje pentru România, prin intermediul unui Flashmob.

Printre unitățile de învățământ participante la acest proiect se află și Școala Nr 33 Anghel Saligny din Constanța. Cum tot mai mulți părinți pleacă la muncă,  peste hotare, elevii și cadrele didactice au ales un mesaj emoționant.

În pofida  vremii de afară, cu mic, cu mare, elevii școlii s-au adunat pe terenul de sport pentru a forma harta României și a transmite  mesaje pentru întreaga țară.

Evenimentul se înscrie în cadrul campaniei „Mesajul meu pentru România”, organizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Toate flashmob-urile vor fi filmate și fotografiate pentru a realiza un Album al Centenarului cu imagini din toate activitățile. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Constanța, în cadrul campaniei desfăşurată în perioada 26 – 29 noiembrie 2018,  vor participa un număr de peste 50 000 de elevi din aproximativ 150 de unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Zarif Armanbet