Mesaje pentru Anul Nou (VIDEO)

Trecearea în noul an este un bun prilej pentru a face urări celor dragi, colaboratorilor, şefilor sau colegilor. Fie o vizită, un telefon sau un simplu mesaj, toate sunt modalităţi prin care ne arătam interesul pentru cei din jur. Pentru cei care nu au timp sau insipraţie să compună un mesaj, internetul este mereu o sursa. Aici se găsesc o multitudine de texte, unele cu rime, altele doar amuzante.

“Previziuni meteo de Revelion 2013: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări … te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!”

 “La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi sus paharul! Un An Nou fericit!”

“Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

Persoanele mai serioase din fire pot alege unele texte cu urări simple, dar cu un mesaj important.

“Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

“Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. La mulţi ani!”

“E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”

“Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie”.

Indiferent de forma mesajului, la cumpăna dintre ani, acesta reprezintă o formă de respect pentru destinatar şi un gest că este apreciat şi iubit, spun psihologii.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: George Dima