Meniu de 5 stele la restaurantele din Mamaia

A început numărătoarea inversă până la mult așteptata petrecere de Revelion. Hotelierii și managerii restaurantelor din Mamaia s-au întrecut în oferte: meniuri tradiționale, muzică de calitate si momente artistice de neuitat. Și cum constănțenii nu au spus NU, nici în acest an, distracției, cei care nu s-au decis mai au foarte puține opțiuni pe ultima sută de metri, deoarece au rămas foarte puține locuri libere.

Și anul acesta hotelierii din stațiunea Mamaia s-au întrecut în oferte tentante pentru seara de Revelion. Își doresc ca invitații să se simtă minunat pentru a reveni și cu alte ocazii, așa că s-au străduit să îi surprindă cu un meniu de 5 stele.

Și cum la asemenea evenimente se spune că muzica face toți banii, interpreți și formații îndrăgite vor încinge atmosfera.

Prețurile diferă de la un restaurant la altul, suma oscilând între 240 și 300 de lei. Un hotel de la intrarea în stațiunea Mamaia a avut o inițiativă demnă de toată lauda. A făcut o reducere considerabilă, mai mare de 50 la sută, pentru pensionari.

Au mai rămas foarte puține locuri disponibile la restaurantele hotelurilor din stațiune așa că, dacă încă nu ați ales locația în care să petreceți noaptea dintre ani, grabiți-vă pentru că s-ar putea să nu mai găsiți locuri libere.

Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș