Membrii partidului Mişcarea Populară au împărțit cadouri de Moș Nicolae

Nu există cuvinte care să descrie dezamăgirea unui copil atunci când Moș Nicolae nu ajunge și în casa lui iar dimineața își găsește goale ghetuțele bine lustruite. Ani de zile Moș Nicolae a fost doar un personaj așteptat cu sufletul la gură pentru mai mulţi copii sărmani. Miracolele există, iar membrii partidului Mișcarea Populară au preluat din atribuțiile Moșului. Copiii familiei Fantaze au rămas fără cuvinte când au văzut spridușii  Moșului încărcați cu daruri.

La sosirea spridușilor lui Moș Nicolae , ghetuțele celor 3 surori erau exact așa cum le lăsaseră seara: goale și triste. Ca și în anii precedenți Moș Nicolae ocolise casa familiei Fantaze.

Jucăriile , hainele, rechizitele și dulciurile primite au provocat o bucurie imensă în sufletul copiilor care cu greu se mai desprindeau de sacoșe. Acum vor avea și ei ce povesti colegilor despre vizita lui Moș Nicolae.

Frații Băjenaru au fost de-a dreptul extaziați de vizita Moșului. Nici nu apucaseră să despacheteze bine primele daruri că au sosit altele noi. Ca și în anii precedenți , dimineața aceasta cei trei frați au sărit din pat și s-au dus direct la ghetuțe să vadă, poate Moșul s-a oprit și pe la ei. Dezamăgirea a fost mare. După vizita reprezentanților Crucii Roșii au mai urmat o serie de cadori. Jucăriile , hainele, rechizitele și fructele toate au fost pe placul copiilor. În scurt timp, fiecare și-a ales o mascotă și i-a găsit un nume.

Știau că Moș Nicolae există și acum s-au convins de acest lucru.

Dacă de Moș Nicolae fiecare își dorea altă jucărie, de Moș Crăciun cu toții își doresc același lucru.

Tot pentru a doua oară au primit vizita Moșului și surorile Buzgaru. Fetele au fost în al nouălea cer când au văzut toate jucăriile și dulciurile.

Membrii partidului Mișcarea Populară au fost impresionați până la lacrimi când au văzut în ce condiții locuiesc familiile . Ei spun că nu vor uita niciodată zâmbetul recunoscător al micuților și căldura cu care au fost primiți în camerele friguroase .

Gestul a adus multă bucurie unor copiii care uitaseră să zâmbească.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.