Membrii familiei Liahu şi micuţa Diana Buzgaru au primit rezultatele analizelor

Cu o zi înainte de încheierea campaniei „Litoral Tv învie speranţa” membrii familiei Liahu şi micuţa Diana Buzgaru au primit rezultatele analizelor efectuate gratuit la clinica Regina Maria.   Cei doi copii ai familiei Liahu, dar şi Diana sunt suspecţi de anemie. Nici Rodica Liahu nu a primit veşti mai bune. Aceasta a fost diagnosticată cu infecţie urinară. Medicul Olivia Bădoiu i-a recomandat un test de urocultură.

Lipsa constantă a hranei şi-a pus amprenta pe sănătatea celor doi copii ai familiei Liahu, Cu o greutate prea mică pentru vârsta lor, în urma citirii analizelor, cei doi fraţi, Lăcrămioara şi Leo, sunt suspecţi de anemie. Mai mult, Lăcrămioara a fost şi ea diagnosticată cu infecţie urinară.

La fel ca şi în cazul celor doi copii ai familiei Liahu, Diana Buzgaru are o greutate mult prea mică pentru vârsta ei. Copila nu are poftă de mâncare, iar rezultatele analizelor nu au făcut decât să confirme temerile: Diana este anemică. Un alt diagnostic a fost infecţia urinară.

Atât membrii familiei Liahu, cât şi Diana Buzgaru vor ţine cont de sfaturile medicului. Familia Liahu nu are medic de familie aşa că un prim pas ar fi înscrierea la un cabinet medical.

În ceea ce o priveşte pe Diana, micuţa a promis că va asculta sfaturile medicului pentru a-şi trata anemia.

În total, opt dintre membrii familiilor incluse în campania „Litoral TV învie speranţa” au beneficiat de investigaţii amănunţite gratuite la clinica Regina Maria.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu