Membrii BEJ Constanța au stabilit ordinea în care se vor tipări numele candidaţilor (VIDEO)

Sâmbătă, membrii Biroului Electoral Județean Constanța au tras la sorţi ordinea privind tipărirea numelor candidaţilor pe buletinele de vot din 9 decembrie. Pentru Senat, pe primele trei locuri sunt Alianţa România Dreaptă, Uniunea Social Liberală şi UDMR.

Pe următoarele locuri, din partea partidelor neparlamentare se clasează PPDD, Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale şi Partidul România Mare.

Pentru buletinele de la Camera Deputaţilor, pe primele trei locuri se clasează Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, Alianţa Politică Uniunea Social Liberală şi Alianţa România Dreaptă.

Pentru formaţiunile neparlamentare ordinea continuă cu PPDD, PRM , Partidul Ecologist Român şi Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale. În ceea ce priveşte organizaţiile minorităţilor, în număr de 18, pe primele trei locuri sunt clasate Uniunea Polonezilor, Uniunea Democrată a Turcilor din România şi Asociaţia Macedonilor. Ordinea numelor candidaţilor pe buletinele de vot nu a fost contestată, la şedinţă luând parte şi reprezentanţii formaţiunilor politice.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Victor Nita