Melania și Donald Trump, pozitivi la COVID-19

Donald Trump, Preşedintele Statelor Unite si Melania Trump, sotia acestuia au fost testaţi pozitiv la noul tip de coronavirus.

Virusul SARS-CoV-2 nu iartă pe nimeni.

“În seara aceasta, Prima Doamnă şi eu însumi am fost testaţi pozitiv la COVID-19. Intrăm imediat în carantină şi în procesul nostru de recuperare. Vom reuşi ÎMPREUNĂ!”, şi-a exprimat convingerea Donald Trump, în vârstă de 74 de ani.

Preşedintele american a anunţat inca de joi seara că va intra în carantină împreună cu soţia sa, în aşteptarea rezultatelor testului COVID-19. Totul s-a intamplat dupa ce consiliera sa, Hope Hicks a contractat boala.

Femeia se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden.

Teste de Covid se fac zilnic la Casa Alba nu doar in randul angajatilor ci si a jurnalistilor care participa la intalniri.

Medicul Casei Albe, Dr. Sean Conley, a linisitit sustinatorii afirmand ca “ambii se simt bine”. Dr. Sean Conley este optimist si spera ca preşedintele să-şi exercite funcţiile “fără perturbări”.

La 74 de ani, Donald Trump este în grupă de risc crescut pentru coronavirus, atât din cauza vârstei, cât şi pentru că este considerat supraponderal.

Între timp, numărul infecţiilor cu coronavirus este în continua creştere în Europa şi SUA.

Redactor: Mihaela Țânțaru