Melancolia

“Nu sunt ceea ce visam sa fiu!” Milioane de oameni își spun asta, dar fară să schimbe nimic. Există însă și persoane curajoase care au ales să facă în sfârșit ceva care îi face fericiți. Un exemplu este Aurelia Paraschiv.

Femeia a lucrat ca asistentă la Terapie Intensivă în București și Constanța iar acum a renunțat la întreaga carieră pentru a deveni fotograf. Aurelia Paraschiv și-a schimbat viața după vârsta de 40 de ani. Mai întâi, constănțeanca a renunțat la capitală pentru a îmbrațișa din nou marea și fotografia.

În București a lucrat pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, iar la revenirea în Constanța a ocupat un loc de asistent registrator pe același departament.  În scurt timp a început să fotografieze mai mult și de curând a decis să le spună adio și colegelor de la Spitalul Județean. Așa a părăsit cu totul sistemul medical.

Aura cum îi spun prietenii a visat mereu să facă cinematografie sau fotografie. A ales-o cea din urmă formă de artă și deja a avut succes, reușind să expună la prestigiosul Muzeu de arte din Constanța, expoziția personală intitulată Melancolia.

Reporter: Cristina Niță ; Imagine: George Dima