Medicul pedofil Emanuel Boț, condamnat

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, acuzat că a violat o minoră, a  fost condamnat de Judecătoria Constanța la 4 ani și 2 luni de detenție cu executare.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Constanţa, a fost trimis în judecată în urmă cu 5 luni, în stare de arest preventiv, pentru că a abuzat sexual o copilă  care îi era pacient.

Potrivit rechizitoriului, medicul Victor Emanuel Boţ este acuzat că, în primăvara anului trecut, mai exact în luna mai, a profitat de calitatea sa și a constrâns o pacientă minoră, de numai 11 ani, aflată la tratament, să întrețină cu el raporturi sexuale orale și normale. Procurorii spun că totul s-a petrecut la cabinetul medicului, de pe strada Flămânda din Constanța. Mai mult decât atât, anchetatorii  spun că medicul a repetat aceeași scenă și cu o altă minoră, în vârstă de 13 ani, aflată și ea la tratament. Nu s-a sfiit să recurgă la gesturi perverse nici măcar când a avut o pacientă de numai 7 ani, în fața căreia s-a dezbrăcat complet. În toate cazurile, Victor Emanuel Boț a abuzat de poziția superioară conferită de profesie față de pacienți și de încrederea acestora. Pentru aceste fapte, instanța de fond l-a condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare cu executare, însă sentința nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

Redactor: Daniel Albu