Medicii români din State: Constantinescu nu poate reveni în România

Noile documentele sunt emise de către un alt medic român, Doru Paul, din cadrul North Shore University Hospital. Acesta susține că starea de sănătate a lui Nicușor Constantinescu este destul de gravă și că este nevoie de tratament și de noi intervenții chirurgicale.

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, Constantinescu a mai trimis un set de documente în țară semnate tot de către un medic român, Ștefan Cociobă, care se pare că a avut ceva probleme în trecut cu departamentul american pentru sănătate.

Documentele trimise în ultima vreme vin să contrazică motivarea dată de judecătorii Tribunalului București care au decis arestarea preventivă a lui Nicușor Constantinescu și care susțineau că președintele Consiliului Județean Constanța ar fi falsificat scrisoare medicală și semnătura medicului de la spitalul John Hopkins.

Noile documente vor fi depuse la dosarul cauzei, iar azi magistrații Curțiid de Apel București vor decide dacă Nicușor Constantinescu rămâne în Statele Unite sau va continua procedura de extrădare.

Redactor: George Marinescu