Medgidia, acoperită de ape după caniculă

Dupa zilele caniculare din ultima perioada, a venit randul ploilor sa puna stapanire pe judetul Constanta. Marți, o rupere de nori a facut ca mai multe strazi din municipiul Medgidia sa fie inundate, apa ajungand chiar si in curtile oamenilor.

In doar cateva ore, judetul Constanta a trecut de la o extrema la cealalta, de la canicula la inundatii. Astfel, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, ce are in componenta 44 de echipe de interventie, respectiv 14 pentru municipiul Constanta si 30 in restul judetului, dotate cu wome, vidanje si pompe de mare putere, care asigură permanenta in toata aceasta perioada. In urma ploilor torentiale, pe raza orasului Medgidia, echipele au intervenit pe strada Poporului – in zona Fântână si pe strada Vasile Lupu – in zona podului de cale ferata.

In zona Siloz, acolo unde gurile de canal au fost acoperite de asfalt, apa a transformat strada intr-o mica Venetie. Pe strazile Dunarii si Libertatii, apa a patruns in curtile oamenilor, impreuna cu gunoiele de pe cele doua artere. Acestia sunt nemultumiti de faptul ca, dupa fiecare ploaie, intampina aceasta problema.

SA RAJA SA face un apel catre toti abonatii care inregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare, pentru remedierea acestor situatii intr-un timp cat mai scurt, sa sesizeze toate avariile aparute la dispeceratul societatii, la numarul de telefon 0241/66.44.44.

Reporter: Alexandra Steoleaca ; Imagine: Aysun Agi-Etem