Medalii constănțene la Cupa României

Performanțe frumoase pentru micuții karateka de la CS Karate Dinamic Constanța, la întrecerile Cupei României la Karate Shotokan SKDUN, concurs desfășurat sâmbătă, în Sala Apollo din capitală. A doua competiție internă ca importanță, după Campionatele naționale, a adunat la startul său aproximativ 650 de copii și cadeți, printre aceștia aflându-se și 23 de constănțeni, care s-au comportat foarte bine, reușind să obțină 3 medalii de aur, 3 de argint și 13 de bronz.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Vivian Stoiean (kata, minicadeți), Albert Constantin (kata, copii 2) și Andrei Belecciu (kata, copii 1), în timp ce medaliile de argint au fost câștigate de Darius Antonescu (kata, minicadeți), Bianca Iordache (kata, copii 3) și Robert Alexe (kata, copii 3). Pe treapta a treia a podiumului au urcat Darius Antonescu, Robert Alexe, Bianca Iordache, Rianna Marcu, Albert Constantin, Mara Dorobanțu, Tudor Constantin, David Bangheorghe, David Constantin, Darius Munteanu, Mario Dima, Cristian Dicu, Dragoș Pop. O comportare bună, concretizată cu clasări în apropierea podiumului, au avut și Ingrid Alexe, Adrian Alexe, Ruxandra Adamescu, Doru Munteanu, Lavinia Ciobanu, Clara Comănici, Ilinca Pop și Enis Murat.  Sportivii constănțeni sunt antrenați de Sensei Gabriel Popescu, Brândușa Popescu, Laura Țuțuianu și Ionuț Niculae.

Pentru sportivii de la CS Karate Dinamic, urmează participarea la ediția a IV-a a competiției pe care clubul de la malul mării o organizează la început de vară, DOBROGEA KARATE CUP, sâmbătă, 2 iunie.

Reporter: Paul Alexe ; Imagine: Paul Alexe