Meci încheiat cu scandal în tribune, la Constanța

Incident șocant în tribune, înainte de finalul partidei de handbal din returul semifinalelor play-off-ului dintre HC Dobrogea Constanța și Dinamo București, scor final 27 la 25. Fanii alb-roșilor s-au luat la bătaie cu forțele de ordine și au rupt cordonul format de oamenii de pază. Pentru a calma spiritele încinse a fost nevoie de folosirea gazelor lacrimogene.

Scandalul de propoții a început  la scurt timp după ce echipa constănțeană a revendicat clasamentul  la două goluri diferență.  Galeria lui Dinamo a explodat. Mai mulți suporteri din partea echipei oaspete s-au luat la îmbrânceală cu angajații firmei de pază care asigura buna desfășurare a partidei. La scurt timp, aceiași indivizi au intrat cu forța în zona tribunei, unde se aflau mai multe femei, soții ale jucătorilor constănțeni dar și copiii acestora.

Ca urmare a acestui incident spontan, Jandarmeria a deschis o anchetă, urmând a fi luate măsurile legale impuse în astfel de situații. De remarcat că, potrivit reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne,  ar putea primi sancțiuni atât persoane din rândul suporterilor, dar și angajații firmei de pază.

Meciul a fost întrerupt pentru aproape zece minute, iar la final HC Dobrogea s-a impus cu 27-25. Dinamo a câștigat în tur, așa că partida decisivă se va juca pe 10 mai, la București.

Redactor: Daniel Albu