Meci de infarct la Slobozia

slobozia-sageataSăgeata Năvodari a avut parte de un meci nerecomandat cardiacilor pe terenul echipei Unirea Slobozia. În meciul disputat sâmbătă, în etapa a 14-a a ligii secunde de fotbal, seria Est, elevii lui Gică Butoiu au avut o misiune la fel de dificilă ca în meciul din turul campionatului. Săgeata a început partida timid, iar în minutul 5, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Jianu care l-a învins pe Albuț cu un șut din interiorul careului. Năvodărenii au ieșit la joc și au echilibrat disputa, iar acest lucru s-a văzut rapid pe tabela de marcaj. În minutul 22, Chițu, servit perfect de Bruno, a șutat de la 16 metri, fără speranță pentru portarul gazdelor, restabilind egalitatea: 1-1. Mai mult, în minutul 36, oaspeții au trecut la conducere, după o lovitură de la 11 metri, transformată de Ganea, fază la care Unirea a rămas cu un om mai puțin, Ibrain fiind eliminat pentru fault din postură de ultim apărător.

Echilibrul numeric s-a restabilit după pauză, Muzac văzând al doilea catronaș galben în minutul 69. După numai trei minute, Unirea Slobozia a egalat prin Stan, iar presiunea gazdelor avea să fie recompensată în cel de-al patrulea minut al prelungirilor, când Jianu a stabilit scorul final: Unirea – Săgeata 3 la 2.

În celelalte meciuri din seria Est s-au înregistrat rezultatele: Academica Argeș – FC Farul Constanța 2-0, ACS Berceni-CS Balotești 1-1, Rapid Suceava-CF Brăila 2-1, SC Bacău-FCM Dorohoi 2-0 și FC Voluntari-Gloria Buzău 5-1.

Redactor: George Marinescu