Matei Nicolae , o nouă candidatură la funcția de primar

Un candidat redutabil la funcția de prim-gospodar a orașului Năvodari și-a anunțat astăzi candidatura! Într-o sesiune video, transmisă în direct pe Facebook, fostul edil Matei Nicolae intră în cursa pentru un nou mandat de primar.

La sediul Partidului Neamul Românesc situat la parterul blocului H3, de pe strada Constanței, din Năvodari, Matei Nicolae și-a susținut pledoaria pentru înscrierea în cursa electorală. Sigur pe sine, dar și plin de umor, Matei Nicolae și-a anunțat tranșant candidatura.

Pornește la drum în slujba cetățeanului, cu o echipă atent selectată, alcătuită din oameni tineri, cu pregătire profesională, sinceri și dornici să facă lucruri bune în orașul Năvodari. Atât despre sine, cât și despre echipa pe care și-a format-o afirmă fără echivoc:

Matei Nicolae asigură năvodărenii că vor avea reprezentanți din partea Partidului Neamul Românesc și la nivel județean.

Candidatul Matei Nicolae are un mesaj și pentru cei care se bucurau că nu va mai participa în cursa electorală locală.

De asemeanea, Matei Nicolae atrage atenția electoratului local cu privire la înțelegerea care s-au încheiat între PSD și PNL.

Matei Nicolae a mai afirmat că va prelua un oraș cu multe datorii și procese pierdute. Acțiunea de strângere de semnături pentru funcția de primar al orașului Năvodari și membri ai Consiliului Județean este desfășuartă de Partidul Neamul Românesc doar în această săptămână.

Redactor: Mihaela Țânțaru