Măsurile drastice aplicate de SC RAJA SA sunt din ce în ce mai dese

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ofmch3jfTw8[/youtube]Cele mai mari probleme sunt în localitățile Năvodari, Medgidia și Cernavodă, unde asociațiile de proprietari înregistrează debite uriașe. În ultimii trei ani, SC RAJA SA a organizat numeroase întâlniri cu reprezentanții asociațiilor pentru încheierea convențiilor de facturare individuală, pentru a evita astfel debranșarea persoanelor care își achită facturile la zi. Mai mult, reprezentanții RAJA au efectuat campanii pe teren, discutând cu proprietarii de apartamente din cadrul blocurilor cu datorii, despre importanța încheierii convențiilor de facturare individuală. În plus, SC RAJA SA a desfășurat în ultimul an o campanie permanentă în presa locală pentru încheierea acestor convenții. Dar toate aceste eforturi, făcute susținut de aproape trei ani nu au adus rezultatul scontat. La Năvodari, din cele 231 de asociații doar 27 au încheiat convenții de facturare individuală, iar la Medgidia și Cernavodă, procentul este mult mai mic, în situația în care săptămânal sunt avizate pentru debranșare chiar și peste 100 de asociații din cele trei orașe. Astfel, la ora actuală, sute de asociații/blocuri din cele trei localități au fost avizate pentru debranșare în această perioadă.

La intervenția autorităților locale, SC RAJA SA a lansat, în perioada 19 – 25 februarie 2013, o nouă campanie de încheiere a convențiilor de facturare individuală. Cei interesați trebuie să știe că reprezentanții juridici ai RAJA din Năvodari, Cernavodă și Medgidia lucrează în această perioadă, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 08,00 – 20,00, la următoarele adrese:

–         Medgidia: strada Tudor Vladimirescu, nr. 13;

–         Cernavodă: strada Unirii, nr.17;

–         Năvodari: strada Nuferilor, nr.3, la parterul blocului B1, lângă casieria RAJA.

Reprezentanții Raja lansează încă o dată un apel către asociațiile de proprietari să vină și să încheie convențiile de facturare individuală, în caz contrar urmând să fie debranșate de la sistemul de alimentare cu apă începând cu 26 februarie, fără niciun alt preaviz. Mai multe detalii despre această problemă veți afla miercuri de la ora 17,30 în cadrul emisiunii Contrast, unde invitat va fi purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA,Irina Oprea.

Redactor: Raluca Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.