Măsuri speciale de Paşte

Prefectul Claudiu Iorga Palaz vrea ca fiecare medic veterinar din Constanţa să cunoască măsurile ce trebuie luate în perioada sărbătorilor pascale. În timpul videoconferinţei cu ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca pe această temă, Palaz i-a avertizat şi pe directorii de deconcentrate să nu-şi închidă telefoanele de sărbători.

Videoconferinţa susţinută de ministrul Gabriel Berca la primele ore ale dimineţii a avut ca scop pregătirea măsurilor pentru perioada sărbătorilor pascale.

În cadrul şedinţei, prefectul Claudiu Palaz a atras atenţia sefilor de deconcentrate asupra modului în care autorităţile răspund la solicitările cetăţenilor.

Totodată, Palaz le-a cerut celor de la Direcţia Sanitar Veterinară să emită adrese către primăriile din judeţ, dar şi către toţi medicii veterinari care dau autorizaţii producătorilor ce comercializează carne de miel.

Referitor la menţinerea ordinii şi liniştii publice, conducerea IPJ Constanţa a dat asigurări că vor fi luate măsurile necesare în perioada sărbătorilor.

Conducerea IPJ Constanţa a mai spus că încă nu s-a stabilit exact câţi oameni ai legii vor fi prezenţi în stradă în această perioada, însă numărul acestora va fi suficient pentru a menţine ordinea şi liniştea publică.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna