Măsuri de ultimă oră

Măsuri de ultimă oră la Spitalul Clinic Județean Constanța, din cauza situației epidemiologice înregistrată la nivel național!

Prin urmare, până la data de 31 martie, se vor sista stagiile în spitale, pentru studenţii Facultăţii de Medicină şi Farmacie, elevii şcolilor postliceale şi vizitele aparţinătorilor persoanelor internate. De asemenea, Dr. Cătălin Grasa, managerul spitalului, a anunțat că s-au luat deja măsuri pentru a se adapta situației în dinamica privind evoluția îmbolnăvirilor cu coronavirus.

“Suntem pregătiți pentru situații de urgență și, în plus, am luat măsuri pentru trierea pacienților”, a subliniat șeful SCJU Constanța. Vizitele în spital ale aparținătorilor sunt interzise, pe toate secțiile.

Acesta a  mai anunțat că va fi realizat un tip de serviciu de curierat, pentru cei care au nevoie să primească schimburi, pachete de acasă, însă a subliniat că nu au voie să primească mâncare.

Preluarea pachetelor se face zilnic, 7 zile din 7, între orele 11.00-12.00 și 16.00-17.00. Zona de întâlnire este pe hol, la intrarea în incinta Spitalului, dinspre Bd. Tomis.

Accesul în incinta Spitalului Județean se face doar pe la intrarea special amenajată pentru vizitatori, dinspre Bd. Tomis, iar accesul la Unitatea Primiri Urgențe, Ambulatoriul de specialitate și Laboratorul Explorări Funcționale este posibil din strada Nicolae Iorga.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: George Dima