Mașini vandalizate la Constanța

Poliţiştii din Constanţa sunt de câteva zile în alertă! Oamneii legii caută un grup de tineri care a vandalizat mai multe autovehicule parcate în oraș, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie. Din fericire, totul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui imobil aflat în apropiere. Este doar o chestiune de timp până când indivizii vor fi identificați și trași la răspundere penală pentru fapta comisă.

Totul s-a petrecut pe strada Răzvan Vodă din cartierul Bratianu. O bandă de tineri este căutată de oamenii legii după ce a vandalizat mai multe autoturisme. Faptele au avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2019 și au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui imobil din apropiere.

Păgubiții susțin că nu este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva.

“Nu este prima dată când distrug mașinile din zonă. Acum 4 luni au mai fost patru mașini vandalizate: fie rupeau oglinzile, fie aruncau pietre pe capotă. Vecinii și-au luat camere video de supraveghere pentru a-i prinde. Acum au atacat din nou. Paguba mea este de 500 lei, dar sunt și vecini care au mașini mai noi și pentru care reparațiile și piesele vor costa mai mult”, a declarat Alex Flaut – unul dintre păgubiți

Potrivit autorităților, este doar o chestiune de timp până când indivizii vor fi identificați și trași la răspundere penală.

Redactor: Oana Jărloianu