Mașină făcută scrum, în Portul Tomis

Două mașini s-au făcut scrum, la distanță de numai câteva ore. S-a întâmplat la Constanța, într-o singură noapte. O mașină a ars în Portul Tomis, în timp ce o alta a luat foc în urma unui accident rutier. În ambele cazuri au fost solicitați pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta  Dobrogea.

Pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați, marți seară, să intervină în Portul Turistic Tomis, unde un autoturism a luat foc. Este vorba despre un autoturism Smart, cu numere de București. În interiorul acestuia se afla o femeie, la volan, împreună cu soțul acesteia, pasager în dreapta.  În jurul orei 21:20, șoferița a sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor.  La fața locului s-a deplasat o autoutilitară pentru stingerea incendiilor, dar și o ambulanță. Femeia le-a declarat reprezentanților ISU faptul că în timp ce conducea pe strada Lebedei din zona peninsulară, a simțit miros de plastic încins, iar în scurt timp a început să iasă fum. Ambii ocupanți ai mașinii au coborât din mașina care, în câteva minute, a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au reușit să lichideze incendiul în câteva minute. Potrivit ISU, cauza ar fi un scurtcircuit la instalația electrică a mașinii. Din fericire nu au fost înregistrate victime, însă mașina a fost distrusă în proporție de 80 la sută.

O altă mașină a luat foc, miercuri dimineață, la ora 6:00, în urma unui accident rutier, produs pe DN3, între localitățile Valu lui Traian și Murfatlar. Autoturismul implicat în accident a luat foc, iar pentru  stingerea flăcărilor a fost nevoie de intervenția unei autospeciale a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. O persoană aflată în mașină a suferit leziuni ușoare, refuzând transportul la spital. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Redactor: Daniel Albu