Masacrul de la coaforul din Bucureşti se reeditează la Constanţa

Masacrul de la coaforul din Bucureşti se reeditează la Constanţa! Un fost angajat al Ministerului de Interne din Techirghiol şi-a împuşcat noaptea trecută soţia, în cap! Femeia a ajuns în stare gravă la spital. Anchetatorii cred că bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi vrut să o omoare pentru bani, deoarece femeia avea o poliţă de asigurare consistentă.

Femeia a fost transportată la Spitalul clinic județean de auargenă Constanța, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Medicii cred că victima, în vârstă de 62 de ani a supravieţuit printr-un miracol. Glonţul a trecut la doar câţiva centimetri de creier.

Soţii Stroe, în prezent pensionari, îşi construiau o casă în localitatea constănţeană Techirghiol. Vecinii spun că locuinţa ar mai fi fost călcată de hoţi, aşa că familia obişnuia să-şi petreacă multe nopţi în imobilul aflat în construcţie, chiar dacă locuința nu era racordată la apă și electricitate.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,43 la mie în aerul expirat. Vecinii familiei Stroe sunt şocaţi de incident. Ei nu îl cred în stare pe bărbat să îşi ucidă cu bună intenţie soţia.

Poliţiştii constănţeni, coordonaţi de un procuror, au cercetat casa şi curtea timp de mai bine de cinci ore. Ei nu au putut să o audieze pe femeie, aşa că acum caută probe care să susţină sau să infirme varianta înaintată de soţ. Cu toate acestea bărbatul a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor calificat.

Bărbatul invocă făptul că a fost trezit de soție, a crezut că este călcat de hoți, și-a luat de pe noptieră și a tras două focuri de armă. Femeia avea un credit bancar în urma căruia baneficia și de asigurare de viață. Soțul a fost cadru militar timp de mai bine de 20 de ani, iar arma o achiziționase din data de 7 martie.

Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: Matei Ghioc