Mărţişoarele lucrate manual sunt la mare căutare în această perioadă

La târgul din Cernavodă, zeci de comercianţi de toate vârstele şi-au expus produsele realizate cu migală şi pasiune. De la broşe în culori pastelate şi până la accesorii din piele, doamnele au avut ocazia să înlocuiască tradiţionalul simbol al primăverii cu o variantă mai… modernă.

Doamna Flori a expus clienților o gamă variată de produse, toate confecționate manual. Printre acestea se numără coșulețe cu flori decorative, ornamente și vaze lucrate cu migală. Deși munceşte zile în şir pentru realizarea anumitor produse, femeia spune că este mulţumită atunci când vede că munca sa este apreciată.

Și doamnele mai pretențioase au avut de unde alege mărțișoare. Doamna Raluca a venit din Constanța pentru a oferi spre vânzare accesorii confecționate manual din piele naturală. Printre produsele sale s-au numărat  cercei, coliere, brațări sau inele, toate în culori pastelate, numai bune pentru primăvară.

Și cum oferta a fost generoasă, nici clienţii nu au întârziat să apară.

La târgul de mărțișoare din Cernavodă au participat și elevii școlilor din oraș, care au muncit săptămâni bune pentru a aduce în fața clienților mărțisoare de calitate.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Valentin Babusca