Marsala Centro di Bellezza a împlinit un an de activitate

În acest an  familia de specialiști de la Marsala și-a răsfățat clienții cu servicii de calitate și atenție la detalii. Sunt momente cînd orice femeie ar dori o schimbare pentru a întoarce cât mai multe priviri și pentru a fi admirată de către cei din jur. Pentru asta, doamnele și domnișoarele sunt așteptate la salonul Marsala unde, cu sigurantă, vor reveni cu drag pentru că aici vor găsi nu doar un personal bine pregătit, ci vor lega și prietenii cu fetele care sunt aici pentru a le face mai frumoase decât sunt deja.

Primul an de Marsala a fost un an plin de provocări. Moda se schimbă în permanență, însă în salonul Marsala Centro di Bellezza serviciile oferite sunt întotdeauna, adaptate celor mai noi tendințe, dar și cerințelor din partea clienților.

Marsala Centro di Bellezza oferă o gamă largă de servicii, începând de la manichiură și pedichiură, până la cromoterapie. Remodelarea corporală vine în spijinul doamnelor care vor să aibă o siluetă de invidiat. Tenul este primul care este supus capriciilor vremii, de la soare puternic la vânt și praf. Posibilități de protecție sunt puține, însă aici intervin specialiștii Marsala.

Vă doriți o coafură simplă și elegentă pentru un eveniment special sau pur și simplu câteva bucle lejere combinate cu împletituri? Dacă visați la o tunsoare și o culoare perfectă precum cea din reviste, hairstylist-ii Marsala vin în întâmpinarea dumneavoastră și vă promit că veți atrage toate privirile. Ofertele speciale ale salonului Marsala Centro di Bellezza continuă și în al doilea an de activitate, iar clienții fideli vor avea parte și de câteva surprize.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea