Maria Stavrositu este liberă să candideze (VIDEO)

După ce a încheiat un mandat de deputat, Maria Stavrositu se pregătește să candideze pentru unul de senator. După ce în urmă cu patru ani a intrat pe liste din partea Partidului Democrat Liberal, tensiunile și neînțelegerile din interiorul formațiunii politice au făcut-o să plece cu doar două luni înainte de alegeri. Faptul că nu a renunțat și s-a înscris în alt partid pentru a candida în Parlament se pare că i-a deranjat pe foștii colegi.

Maria Stavrositu recunoaște că a avut emoții, dar în cele din urmă, dreptatea a fost de partea ei. Instanța a respins contestația depusă pentru anularea candidaturii sale. În spatele acestei mișcări, Maria Stavrositu spune că știe exact cine se află.

Candidata PPDD spune că sunt și dovezi care probează ceea ce susține ea, implicarea lui Gigi Chiru și a lui Mircea Banias în piedicile puse în ultima vreme, dar ea nu are acces la ele.  Maria Stavrositu vrea să se confrunte cu cei doi în timpul campaniei, în două dezbateri publice și îi provoacă pe contracandidații săi în acest sens.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: Alex Brinzaru