Marea Neagră și-a luat, din nou, tributul

A venit la mare in vacanta iar acum va pleca acasa in sicriu. Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce a intrat in mare ca sa faca o baie . I s-a facut rau cel mai porbabil spun martorii care au asistat ingroziti la intreaga scena. Aproape o ora s-au chinuit medicii sa il resusciteze insa eforturile au fost zadarnice. In cele din urma au declarat decesul.

Imaginile dramatice au fost surprinse pe o plaja din statiunea Mamaia. Turistii spun ca barbatul , trecut de 70 de ani, a stat o vreme pe prosop iar apoi a intrat in apa ca sa se racoreasca. Nu s-a aventurat in larg insa la un  moment dat  s-a prabusit din picioare. Oamenii au chemat imediat salvamarii si au sunat la 112.

Mai intai salvamarii iar mai apoi medicii de la ambulanta au incercat tot ce le-a stat in putinta sa il readuca pe barbat in simtori. Au efectuat manevre de resuscitare aproape o ora, insa totul a fost in zadar.

Salvamarii ii avertizeaza pe turistii in varsta si care se stiu suferinzi de afectiuni cardiace sa nu se aventureze in larg, mai ales dupa ce au stat mult timp la soare.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost dus la morga iar medicii legisti vor incerca sa stabileasca, in urma necropsiei, cauzlele decesului.

Redactor: