Maratonul Nisipului, la a doua ediție

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=e-cdbaTvCD0[/youtube]După o primă ediție de succes, Maratonul Nisipului se pregătește pentru startul în cea de-a doua ediție, la care și-au anunțat participarea peste 400 de alergători, din România, dar și din străinătate. Se pare că unicitatea traseului, se aleargă doar pe nisip, dar și premiile anunțate de organizatori, în valoare totală de 20.000 de lei, au atras la start un număr neașteptat de mare de concurenți.

Evenimentul conține mai multe secțiuni de concurs, la ediția din acest an fiind organizată, în premieră, o cursă Family Run, pe distanța de numai un kilometru, rezervată părinților și copiilor și care are menirea de a încuraja practicarea sportului în cadrul familiei.

De remarcat faptul că banii strânși din taxele de participare vor fi oferiți în scop caritabil. Participanții care primesc validarea înscrierilor făcute pe saitul competiției își pot ridica kit-urile de concurs vineri și sâmbătă, între orele 10-22, de la standul special amenajat în interiorul unui centru comercial situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu.

Reporter: Paul Alexe ; Imagine: Mihai Roadedeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.