Mapamond (28.11.2016)

Caz similar incendiului din Colectiv. Peste 20 de răniţi, după ce tavanul unui club de noapte din Ucraina a luat foc,  în timpul reprezentației  unui artist care scotea flăcări pe gură. În momentul în care a avut loc incendiul, în club se aflau 250 de persoane. Dintre cele 22 de victime care au primit îngrijiri medicale, 14 au fost transportate la spital, două fiind în stare critică. Animatorul a scos flăcări pe gură care au ajuns la căptuşeala tavanului. Flăcările s-au extins rapid după ce bucăţi de material care ardeau au căzut pe scenă. Momentul a fost filmat de tineri aflaţi în club.

Accident in timpul unui show Cirque du Soleil. O fosta gimnasta olimpica s-a prabusit de la inaltime, sub ochii publicului. Lisa Skinner a fost dusa de urgenta la spital in stare de inconstienta. Accidentul s-a petrecut chiar in timpul unui show in Brisbane, Australia. Acrobata a scapat inelele, executand o cascadorie la intaltime si s-a prabusit in arena. Reprezentatii Cirque du Solei au declarat Lisa ramane internata in spital, chiar daca ranile ei nu sunt grave si au reluat show-ul.

Americanii au facut prapad in magazine de Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an. Insa, imaginea lasata in urma lor este complet dezolanta. In Seattle, un magazin al unui brand sportiv celebru arata ca dupa un cutremur puternic. Sute de cutii portocalii aruncate pe jos, pantofi aruncati printre rafturi si un haos general. Un client a filmat haosul din magazin, in timp ce oamenii cautau disperati prin cutii in speranta ca vor gasi perechea ideala de pantofi, la un pret cat mai mic. Unii dintre clienti, complet nepasatori, calca pe cutii.