Mapamond (27.07.2016)

Preşedintele Francois Hollande i-a dat asigurări Papei Francisc că bisericile din Franţa vor fi protejate, după ce un preot a fost ucis de doi terorişti islamişti în apropierea oraşului Rouen. Papa Francisc a discutat telefonic, cu seful statului , care a condamnat “în modul cel mai radical” atacul barbar.”Francois Hollande a amintit de rolul Franţei în apărarea creştinilor din Orientul Mijlociu”, a transmis Palatul Elysée.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vaE5VYBbY8k[/youtube]

Un zbor a fost întârziat de piloţii aeronavei care au refuzat să decoleze, pentru că un pasager avea tatuat pe braţ steagul ISIS. Aspectul a fost semnalat de catre un alt pasager al zborului Stockholm-Heraklion, iar piloţii din acel moment  au refuzat decolarea.”Căpitanul de zbor nu a dorit ca acea persoană să rămână la bordul aeronavei și a cerut să fie escortată afară. Forțele de ordine l-au ajutat să părăsească aeroportul. Piloții au autoritatea de a cere unui pasager să părăsească aeronava”, a spus purtătorul de cuvând al poliției aeroportului.

Prim-ministrul japonez, Shinzo Abe, a anunțat că guvernul pe care îl conduce va pune la punct un plan de relansare în valoare de 240 de miliarde de euro pentru a revigora cea de a treia economie a lumii și a contracara orice impact negativ care ar putea apărea de pe urma deciziei Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană. Suma cuprinde atât cheltuielile bugetare ale statului, precum și împrumuturi pentru investițiile colectivităților și companiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.