Mapamond (21.12.2016)

Iadul s-a dezlănțuit în Mexic, la o piață de artificii, după ce un incendiu a provocat explozia a milioane de petarde și pocnitori. Peste 29 de persoane au murit și 72 au fost rănite în această catastrofă.Tragedia s-a produs intr-un oras situat la 40 de km de capitala Mexicului.. Deflagratia s-a transformat într-un nor de fum uriaş, relatează CNN. Toți răniții au fost transportați la spitalele din zonă, având arsuri grave. Deocamdată insa  nu a fost stabilită cauza exploziei.

Un avion Boeing 727 s-a prăbușit în Columbia, iar aproape toți pasagerii de la bordul său au murit. O persoană mai este în viață, dar starea sa este critică.Cinci membri ai echipajului au murit şi unul a fost grav rănit după ce aparatul de zbor s-a prăbuşit în estul Columbiei, a informat aviaţia civilă.Avionul aparţinea companiei columbiene Aerosucre şi decolase din Puerto Carreno, cu destinaţia Bogota. S-a prăbuşit în apropiere de frontiera dintre Columbia şi Venezuela.

S-a infiintat oraşul cocioabelor, este vorba  despre complexul turistic făcut pentru bogaţii care vor să testeze sărăcia şi cum e să ai wc în curte.Aproape 100 de dolari pe noapte cheltuie un cuplu care doreşte să experimenteze condiţiile grele de viaţă ale multor africani nevoiţi să trăiască în containere sau în case ridicate din materiale luate din gunoaie. Cineva a avut o idee bună de afaceri şi a înfiinţata acest  complex turistic care seamănă cu locuinţele improvizate din resturi.