Mapamond (14.12.2016)

Donald Trump se confruntă cu numeroasele refuzuri ale starurile de renume pe care doreşte să le invite să ofere un recital la ceremonia de învestire în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, ce se va desfăşura pe 20 ianuarie 2017. Presa americană susţine că starurile din industria muzicală nu au vreo ambiţie secretă de a cânta pentru preşedintele ales al Statelor Unite. Jurnaliştii de la BBC scriu însă că Matt Healy, solistul de la 1975, a afirmat că ar cânta pentru Trump, dar cu o singură condiţie. “O să o fac în cazul în care mi se dau banii jos”, spune Healy. Întrebat care ar fi preţul pentru apariţia sa, Matt declară: “Ei bine, Donald Trump are centuri de siguranţă din aur în avionul lui? Atunci voi cere cel puţin 1 milion de lire sterline.”

Vladimir Putin si-a adus unul dintre caini la o intalnire cu jurnalistii japonezi. Frumosul patruped, pe nume Yume, a fost un dar pe care presedintele rus l-a primit din partea Japoniei, in 2012. Cainele a inceput sa ii latre inversunat pe strainii prezenti in sala de la Kremlin. Ca sa il mai linisteasca, Putin i-a dat din cand in cand cate o recompensa.

Cerere inedită în căsătorie. Un bărbat s-a lăsat arestat doar pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui. Femeia lucrează ca paznic la o închisoare. Toată întâmplarea a fost regizată de bărbat şi de câţiva oameni ai legii care lucrau cu femeia. Iubita bărbatului a avut un şoc când l-a văzut cu cătuşe. Acesta a îngenuncheat şi a cerut-o pe iubita sa în căsătorie. Aceasta s-a emoţionat şi a izbucnit în râs. Ea a acceptat cererea inedită în căsătorie, în aplauzele colegilor care au asistat la scenă.