Mapamond (13.04.2017)

Opt romani au fost raniti, iar un italian a murit intr-un accident rutier grav produs in nordul Italiei, in apropiere de Venetia. Potrivit primelor informatii, furnizate de pompieri, un automobil in care se aflau un italian,  in varsta de 40 de ani, si un chinez de 23 de ani, a intrat pe contrasens si a lovit un microbuz in care se aflau cei opt romani. In urma impactului, microbuzul a fost scos de pe sosea, iar cetateanul italian, care statea pe locul din dreapta, a murit pe loc. Tanarul chinez care se afla la volan a fost dus de urgenta la spital si se afla la Terapie Intensiva. O parte dintre pasagerii romani ai microbuzului au ramas blocati in vehicul pana la sosirea echipajelor de descarcerare. Trei dintre răniți sunt in stare critica.

Prima femeie musulmana care a devenit judecator in SUA a fost gasita moarta in conditii suspecte. Cadavrul ei a fost gasit plutind pe raul Harlem. Abdus-Salaam a fost identificata de familie, insa cauza decesului va fi anuntata doar dupa autopsie. Politistii spun ca trupul neinsufletit nu prezenta urma de violenta. Potrivit New York Post, magistratul fusese dat disparut in dimineata zilei de miercuri de sotul ei. Colegii sustin ca moartea femeii este inexplicabila.

Un baiat de 8 ani a plecat cu masina sa cumpere de mancare dupa ce a invatat sa conduca din tutorialele de pe Youtube. In plus, acesta a luat-o si pe sora sa mai mica cu el. Totul s-a intamplat in statul american Ohio. Copiii s-au urcat in camioneta de serviciu a tatalui lor, au pornit motorul si s-au indreptat spre un restaurant. Martorii spun ca baiatul a respectat toate normele din regulamentul rutier si s-a incadrat in viteza legala. Din fericire, un prieten de familie se afla la restaurant in momentul sosirii celor doi copii si i-a anuntat pe bunicii acestora.