Mapamond (09.08.2017)

O descoperire macabră, a șocat personalul unei autogări din China. După ce au verificat bagajul unui bărbat, aceștia au descoperit că avea în valiză două brațe. Poliția a fost alertată, iar la scurt timp bărbatul a fost arestat. Inculpatul a oferit o explicație uluitoare. Fratele său își pierduse recent brațele, în urma unui accident. În urma incidentului, el îl rugase pe fratele său să-i transporte brațele, pentru a fi din nou atașate, când va muri, așa cum prevede tradiția chineză. Afirmațiile bărbatului s-au dovedit a fi adevărate.

27 de tinere, participante la concursul Miss Bum Bum, au oprit traficul din orașul Brazilian Sao Paolo. Acestea au defilat pe străzile orașului, imbrăcate în costume de baie negre, pentru a promova concursul. Miss Bum Bum este o competiție celebră în Brazilia,  în cadrul căreia este desemnat cel mai frumos posterior. Concurentele au încercat să-i convingă pe oameni să le voteze. Doar 15 dintre ele vor ajunge  în finala concursului. Printre concurente se află și modelul brazilian Rubia Machado, al cărei picior a fost amputat după ce un fost iubit a călcat-o cu mașina. Câștigătoarea concursului de anul trecut, a primit un premiu de £18,000 și a semnat un contract cu o agenție de modelling.

Donald Trump primește în fiecare zi un fișier numit „Documentul propagandă”, care conține știri pozitive despre el, scrie Business Insider. Fișierul este  pregătit de echipa de comunicare.  Responsabilii încep munca la ora 6 dimineața, căutând cât mai multe publicații care il pun pe Trump într-o lumină pozitivă. Dacă într-o zi, angajații nu găsesc suficiente titluri și tweet-uri pozitive, aceștia caută poze în care președintele „pare puternic”.  Potrivit unor oficiali din serviciile de informații, Trump are o capacitate scurtă de concentrare. Președintele american citește documente lungi doar dacă numele său este menționat în ele. Din acest motiv, atunci când oficialii l-au pregătit pentru întâlnirea cu Vladimir Putin, aceștia au scris pe o singură pagină posibilele subiecte care pot fi dezbătute, în propoziții de dimensiunea unui tweet.