Mania Summer Fest

Mamaia Nord va gazdui timp de trei zile, prima editie a Festivalului Mania Summer Fest. Iubitorii de dansuri latino se vor bucura de workshop-uri, activitati pe plaja, scuba diving, dans in apa si petreceri care vor prinde rasaritul.

Mamaia Nord se pregateste sa-i primeasca pe toti iubitorii de dansuri latino incapand cu 29 iunie si pana pe 1 iulie, in cadrul evenimentului Mania Summer Fest. Se va dansa cu pasiune pe ritmuri de salsa, bachata sau kizomba și se va trăi atmosfera serilor din Cuba . DJ-ii vor mixa melodii indragite, iar performerii vor preda cele mai interesante miscari de dans.

Programul evenimentului va include concerte live, workshop-uri cu unii dintre cei mai renumiți dansatori din lume, cum ar fi Amaya Garcia din Columbia, Oscar Nino din Republica Dominicană, Stefano Marzioni din Italia și multi altii. Concursuri, tombole, dans și spectacolul oferit de soarele care răsare maiestuos din mare pe ringul de dans sunt alte atractii ale festivalului.

Evenimentul propune relaxare și distracție într-un loc special ale cărui ingrediente sunt: plaja, rețetele speciale de cocktailuri, muzica oferită de DJ si multe petreceri într-o atmosferă latino de neuitat.

Redactor: Denisa Albu