Mania Summer Fest

Dansul și muzica latino au fost ingredientele principale pentru reusita primei editii a Festivalului  Mania Summer Fest. Cei mai cunoscuti dansatori latino din lume au fost prezenti în Mamaia Nord pentru a le împărtăși cunoscătorilor și amatorilor din magia acestei lumi.

S-a dansat cu pasiune la malul marii timp de trei zile. Iubitorii de salsa, bachata sau kizomba au putut trăi atmosfera serilor din tarile latino la malul Marii Negre. Cei mai cunoscuti DJ in domeniu au mixat inca de la lasarea serii si pana la ivitul zorilor cele mai indragite melodii latino.

Evenimentul s-a bucurat de concerte live si workshop-uri sustinute de catre cei mai cunoscuti dansatori latino din lume. Amaya Garcia din Columbia, Oscar Nino din Republica Dominicană si Stefano Marzioni din Italia sunt doar cateva nume care au urcat pe scena festivalului Mania Summer Fest.

Nu au fost uitați nici copiii care duminică dimineață au fost așteptați de profesorii Dany și Alice pentru a se distra împreună pe ritmuri latino.

Dansatorii prezenti la eveniment  s-au  bucurat de numeroase workshop-uri, activitati pe plaja, concursuri de dans, show-uri si tombole. Prima editie a Festivalului  Mania Summer Fest s-a incheiat cu succes.