Mangalia are din nou apa caldă (VIDEO)

Dupa ce contractul cu societatea Callatis Therm a fost denuntat unilateral de Primaria Municipiului Mangalia, au început schimbarile. Locuitorii au apă caldă, deşi primarul Cristian Radu au anunţat că vrea ca distribuţia agentului termic să intre în atribuţiile autorităţilor locale. Totul este un joc, reclamă localnicii.

Intre Callatis Therm si Primaria Municipiului Mangalia au existat multe divergente. Mai ales de cand Radu Cristian a luat in primire Primaria. Dupa ce edilul a anuntat ca agentul termic va fi furnizat de autorităţile locale, furnizorii au anuntat ca apa caldă va fi curge din nou la robinete.

Satui de jocurile cu care i-au obisnuit cei de la Callatis Therm, localnicii din Mangalia nici nu vor sa mai auda de apa calda furnizata de aceasta societate. Mai ales ca pretul gigacaloriei depaseste cu mult suma de 500 de lei. Motiv pentru care, cei mai multi au apelat la boiler.

Reprezentantii Callatis Therm au anuntat ca au alimentat centralele din Mangalia cu combustibil. Le-am vizitat şi nou şi surpriza: centralele termice sunt inchise. “Sunt pe teren”, au declarat vecinii.

Primarul Cristian Radu nu are de gand sa se lase induplecat şi spune că va obliga Callatis Therm sa asigure apa calda timp de 90 zile.

Indiferent de actiunile societăţii, primaria va continua demersurile pentru a prelua punctele termice din Mangalia.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan