Mandat de arestare preventivă

Cazul polițistului  Gheorghe Ionescu de la Brigada Rutieră a Capitalei, la un pas să se repete și la Constanța. Agentul șef de poliție agățat de mașină și tîrît peste 100 de metri prin nisip a fost externat din spital, iar șoferul teribilist, care l-a umilit și i-a pus viața în pericol, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul de 31 de ani a mai avut probleme cu Poliția Rutieră pentru că s-a urcat băut la volan și este cunoscut și ca un teribilist al șoselelor. De data aceasta este acuzat și de ultraj.

Marin Vladimir Florin, navigatorul de 31 de ani este certat de ceva timp cu legea pentru infracțiuni la regimul rutier și este cunoscut pentru escapadele periculoase de pe șosele. Obișnuiește să se urce băut la volan și să testeze caii putere ai bolizilor de lux pe care și-i achiziționează în urma călătoriilor pe mare.

‘Vreau păreri, nu like-uri: vreau să-mi scrie pe cruce: nemernicul ăsta chiar s-a distrat !!!!!’

‘Am uitat, pardon, să specific că eram atât de beat încât s-a speriat mașina când m-am suit la volan’. Sunt soar cîteva dintre postările scandaloase ale bărbatului.

De data aceasta a făcut prăpăd în nordul stațiunii Mamaia. El este acuzat de ultraj, după ce l-a purtat pe agentul șef de poliție agățat de portiera mașinii într-o cursă nebunească pe plajă. La momentul cînd a fost prins avea o alcoolemie de peste 2 la mie pe etilotestul Drager. Așa că a ajuns în fața autorităților. De data aceasta însă, mai puțin vocal decît în postările teribiliste de pe internet.

Magistrații n-au ezitat. Marin Vladimir Florin a primit mandat de arestare și a fost dus în arestul Inspectoratului De Poliție Județean Constanța. Polițistul pe care l-a accidentat a fost externat de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și se simte bine.

Întîmplarea scandaloasă de la Constanța se asemanănă izbitor cu tragedia din Capitală, acolo unde un polițist de la Circulație și-a dat ultima suflare pe patul de spital, după ce a fost lovit cu mașina de un șofer turc care gonea cu peste 100 de kilometri la oră. La malul mării, polițistii au ținut, astăzi, un moment de reculegere pentru subinspectorul Gheorghe Ionescu, polițist al Brigăzii Rutiere București.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima