Mâncăruri cu gândaci pentru participanții la Neversea

Festivalul NEVERSEA face victime printre comerciantii din Constanta. Inspectorii OPC au gasit in centrul orasului o terasa infestata de gandaci: insectele misunau printre alimente din bucatarie si din frigidere. De aici urmau sa manance zecile de mii de turisti care vor veni in weekend pentru festivalul NEVERSEA.

In aceste frigidere este tinuta coca si toate ingredientele din care se face pizza. Incredibil,  peste toate alimentele ce ajung in final pe farfuria omului misuna nestigheriti gandacii.

Insectele alearga peste si printre toate produsele din bucatarie. Nu este de mirare, la ce mizerie de nedescris este pe ramele frigiderelor: ai spune ca aici nu s-a mai facut curatenie de 20 de ani.

La scurt timp de la inspectie, directorul OPC a hotarat fara sa clipeasca soarta unitatii de alimentatie publica.

Vechii clienti ai terasei se jurca ca nu se vor mai intoarce aici nici daca se va redeschide vreodata pravalia.

Inafara de aceasta unitate situata in centrul vechi al orasului, comisarii OPC au mai inchis doua terase de pe plaja Modern, gard-in-gard cu plaja NEVERSEA. Aici au decoperit mai multe kilograme de alimente expirate. Patronii teraselor cu deficiente au fost invitați la sediul OPC. Acolo vor afla ce amenzi trebuie sa plateasca.

Redactor: Daniel Albu