Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din Dumbrăveni a fost, astăzi, loc de pelerinaj (VIDEO)

Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din Dumbrăveni a fost, astăzi, loc de pelerinaj pentru cei aproape o mie de credincioşi veniţi să participe la hramul lăcaşului de cult. Ca în fiecare an, senatorul PSD Nicolae Moga a fost prezent, împreună cu echipa sa, la eveniment. Slujba religioasă a fost oficiată de Înalt Prea Sfinţia sa, părintele  Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului împreună cu un sobor de preoţi.

Hramul mănăstirii de la Dumbrăveni, sărbătorit pe 15 iulie, a adunat şi anul acesta sute de credincioşi din toate localităţile constănţene.

Senatorul PSD Nicolae Moga este cel care a ţinut neapărat ca oamenii să poată participa la pelerinajul de la Dumbrăveni, unul dintre cele mai frumoase şi pline de însemnătate locuri din Dobrogea.

Cu mic, cu mare, oamenii au venit să participe la sărbătoarea religioasă oficiată de Înalt Prea Sfinţia Sa, părintele Teodosie, arhiepiscopul Tomisului împreună cu un sobor de preoţi.

Chiar şi cei mai mici dintre ei au ţinut să fie prezenţi la slujbă.

Mănăstirea ocrotită de Sf. Emilian de la Durostorum şi de Acoperământul Maicii Domnului a fost ridicată în anul 2004 şi adăposteşte moaşte ale Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, Sfântului Antonie de la Verias, Sf. Paraschevi din Grecia şi ale Sfântului Arsenie Capadocianul.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu