Mamaia a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru 1 mai

În mai puțin de o săptămână, peste 30.000 de turisti sunt asteptati să sosească în statiunea din nordul litoralului, pentru a da startul sezonului estival, dar și al distracției. Cei mai mulți și-au făcut rezervări din timp, iar această inspirație le va salva bugetele de vacanță. Cei care vin direct la recepție trebuie să știe că, în acest caz, tarifele pot fi și cu 30 la sută mai mari.

In stațiunea Mamaia este forfotă mare. Patronii de hoteluri, restaurante și magazine trebuie să fie gata pentru a primi turiștii de 1 mai.

Proprietarii de terase se așteaptă la vânzări cel puțin la fel de mari ca în anii trecuți. Mai au puțin de lucru la amenajare iar apoi vor începe aprovizionarea.

Primii turisti sunt asteptati să sosească la mare de vineri și tot atunci încep și evenimentele dedicate vacanței de 1 mai.  Delia, Carla’s Dreams sau Lidia Buble sunt doar cateva dintre artiștii care vor concerta pe litoral de 1 mai. Și festivalurile de muzică electronica din nordul statiunii vor aduce nume importante la pupitrul de DJ.

Redactor: Nicoleta Antohi