Mamaia Fairytale 2017

Piațeta Cazino din Mamaia redevine scena celui mai mare magazin-cultural  al verii. Evenimentul este oferit gratuit atât turiștilor, cât și constănțenilor,  de către Primăria Constanța. Festivalul Mamaia Fairytale 2017 este organizat de Asociația Eurocult și promite o vară magică.

În acest sfârșit de săptămână se dă startul nopților cu povești incredibile la malul mării. Timp de 8 săptămâni, începând din 14 iulie şi până pe 3 septembrie, fiecare seară de week-end va spune o poveste magică.

Seria nopților de poveste a debutat anul trecut, cu ediţia 2016 a Festivalului Verii, Caruselul Cooltural, fiind unul dintre cele mai de succes evenimente ale verii. Mii de turişti şi constănţeni au venit în fiecare seară şi au aplaudat la scenă deschisă, fie că a fost vorba de spectacole de teatru sau muzică, spectacole pentru copii sau comedii bulevardiere.

Potrivit organizatorilor, Mamaia Fairytale 2017 face parte dintr-un nou concept, în care muzica live, dansul, teatrul şi divertismentul pentru copii se îmbină perfect.

Evenimentul Mamaia Fairytale 2017 deschide, astfel, drumul către acest nou tip de concept artistic integrat, de festival-cadru, fiind singurul din ţară de acest gen. Turiștii și constănțenii sunt așteptați în fiecare week-end, începând  cu orele 20.30, în Piaţeta Casino din staţiunea Mamaia, la cel mai important eveniment al verii. Festivalul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa și al Asociației Eurocult.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.