„Mamaia Copiilor” ediția a XVIII-a

La 18 ani de la prima ediție, Festivalul Național de Creație și Interpretare “Mamaia Copiilor” continuă să promoveze fără întrerupere tinere talente. Concursul este o rampă de lansare pentru artiști în devenire, cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani. “Mamaia Copiilor” confirmă încă o dată că este cea mai mare manifestare de acest gen din România.

Din cei peste 300 de copii înscriși în concurs la secțiunile Interpretare, Creație și Show, în urma preselecțiilor au intrat în competiție 120. La secțiunea Creație s-au înscris 42 de lucrări, din care juriul a selectat 26 de piese pentru finală.

La sfârșitul acestei săptămâni, juriul format din nume sonore ale muzicii românești, Adrian Iorgulescu, Horia Moculescu, Mircea Drăgan, Geroge Natsis, Viorel Gavrilă, Nico, Corina Chiriac precum și Dan Manoliu și Bogdan Dragomir vor decide câștigătorii Festivalului Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor 2018.

Festivalul Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor a fost inițiat de către compozitorii Aurel Manolache şi Dumitru Lupu în anul 2001, cu scopul de a promova creațiile muzicale ale copiilor și adolescenților din România.

Redactor: Sondra Sandu