Mamaia, capitala turismului sportiv

Un adevărat maraton al distracției îi așteaptă pe turiștii care se află week-end-ul acesta la mare! În următoarele 72 de ore vor avea loc lupte Superkombat, se va alerga la celebra cursă „The Color Run” iar pentru cei care vor ține pasul, cea mai mare provocare vine din piateța de la intrare în stațiune, unde se va desfășura un circuit de senzație, în timp ce antrenoare celebre de fitness și aerobic, precum și forțoșii de la Skanderberg Vendetta, așteaptă domnișoarele și domnii să arate ce pot.

Timp de trei zile, stațiunea Mamaia se transformă în capitala turismului sportiv. Gala Superkombat în aer liber deschide șirul evenimentelor pline de adrenalină.

Nu e de mirare că arena de pe malul mării a trezit interesul celebrităților de peste hotare. Scenele de luptă ca-n filme cu „Moartea din Carpați” așa cum este supranumit sportivul Cătălin Moroșanu au atras atenția străinilor asupra României, iar la gala de sîmbătă vor avea ocazia să-l vadă pe Andrei Stoica, supranumit și “Mister KO” în acțiune. Se luptă cu Fred Sikking pentru titlul mondial Superkombat la categoria super cruiser. În total, 13 confruntări de senzație în Piateța de la Cazino Mamaia, cu luptători de talie internațională.

Demonstrație de forțe va fi însă și la intrare în stațiune. Timp de 12 ore, turiștii își vor putea testa forțele în cadrul unor confruntări de skanderberg sau al unor sesiuni intense de Kangoo Jumps, Thai Bo sau aerobic.

Hidratarea este din partea casei pentru ca participanții să rămână în formă maximă și tot aici, vor primi și sfaturi despre programele de slăbire, creșterea masei musculare sau întreținere corporală, precum și consultanță în ceea ce privește nutriția.

Iar dacă vor să își testeze limitele și să aibă parte de o experiență unică de vacanță, amatorii de mișcare dar și de distracție sunt așteptați în Parcarea hotelului Rex, din Mamaia, să ia startul maratonului colorat „The Color Run”. Tricoul alb este obligatoriu și asta pentru că la finalul cursei de 5 kilometri vor fi vopsiți din cap pînă-n picioare în zeci de culori. iar anul acesta, în premieră și de sclipici. Așadar „Start”” distracției de week-end, pe litoral.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima