Mamaia, capitala estivală a modei

Fashion Summer Festival, cel mai important eveniment de modă al verii 2015 din România a început seara trecută în Stațiunea Mamaia. De departe cel mai cunoscut designer care și-a prezentat liniile vestimentare a fost Catalin Botezatu. Sute de turiști, dar și de constănțeni au putut urmări cele mai noi creații în piațeta Cazino. Modelele care au defilat au făcut deliciul publicului.

Timp de câteva ore, stațiunea Mamaia a devenit capitala modei. Cătălin Botezatu a prezentat două dintre ultimele sale colecții la Fashion Summer Festival. Show-ul a fost unul spectaculos, cu multe fete frumoase care au încântat privitorii.

Prima dintre colecții a avut ca tematică jungla și mediul sălbatic. Spectatorii au rămas impresionați de spectacol și de ținutele extravagante.

Unii dintre ei mărturisesc faptul că le-ar plăcea să își vadă jumătatea îmbracată într-o astfel de ținută.

A venit apoi și rândul băieților să defileze pe podium. Ținutele lor, dar și corpul lucrat, le-au atras atenția fetelor.

Dacă pe scenă totul era strălucitor, în spate tensiunea își spunea cuvântul. Totul era contratimp.

Important este ca pe scenă totul să fie perfect.

Fashion Summer Festival se va desfășura în fiecare weekend până la finalul lunii august. Cei care nu au ajuns în acest sfârșit de săptămână vor mai avea și alte șanse să vadă cele mai noi colecții.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea