Mamaia: ”Alerg 24h pentru Autism”

50 de echipe și 1500 de participanți s-au înscris în cursa ”Alerg 24h pentru Autism”, care va avea loc de sâmbătă până duminică pe plaja din Mamaia. Mai sunt echipe care au locuri libere, iar cei interesați sunt așteptați la START la Punctul de Informații.

Alerg 24 de ore pentru Autism Marea Neagra se întoarce la Mamaia! Înscrierea la eveniment se face de căpitanul de echipă completând formularul on-line, iar acesta poartă întreaga responsabilitate privind constituirea grupului. Startul se va da sâmbătă, la ora 10.00, în Piațeta Perla.

Nu exista taxa de participare, însă calitatea de fundraiser a echipei presupune, strangerea de donații în valoare minimă de 1.500 de lei / echipă. Vor exista 2 piste clar delimitate: Pista Cursa Clasica si Pista Apa și Foc. Participanții au obligația de a fi echipat cu pantofi de alergare, echipament sportiv, număr de concurs pus la dispoziţie de către organizator și  lanternă frontală pe timp de noapte. Fiecare echipă are obligația de a alege o ținută specială de alergare. Fiecare concurent va primi la punctul de întoarcere un jeton care va simboliza 3 km pe care va trebui să-l introducă în urna echipei sale.

Pe întreaga perioadă a evenimentului la care s-au înscris, participanţii pot alerga, pot merge la pas, pot lua pauze pentru a se odihni, pot dormi. Pot părăsi zona de concurs și pot reveni oricând pe timpul celor 24 de ore. Alergătorii au șansa de a participa la un concurs unic în România și  beneficiază de medalie de participare și cadouri din partea sponsorilor. Organizatorii informează că mai sunt echipe care au locuri libere, iar persoanele interesate sunt așteptate la START la Punctul de Informații.

Redactor: Isabela Boantă