Mama criminală rămâne în arest

Monica Iudeanu se află în arest de mai multe zile și a făcut recurs la decizia de arestare preventivă. Curtea de Apel Braşov a judecat astâzi cererea ei, iar judecătorii au dat o hotărâre negativă, aceasta rămânând în continuare în închisoare.

Anchetatorii presupun că femeia nu are discernământ și  suferă de o afecțiune psihică gravă care a împins-o să comită crima. Audiată la tribunal, tânăra a șocat prin declarațiile sale din instanță. Acesta a spus că Dumnezeu i-a poruncit să-și omoare copilul pentru că nu era om obișnuit ci o plăsmuire a spiritelor. Ea a mai spus că de mai mult timp avea senzaţia că este urmărită şi își dorea să-și rănească soţul.  Starea ei a fost confirmată și de bărbat, care a declarat că a observat semne de nebunie dar nu a crezut că erau atât de grave.

Monica Iudeanu a fost arestată săptămâna trecută după ce și-a tăiat în bucăți bebelușul în vârstă de șase luni. Oribila crimă s-a petrecut în imobilul în care aceasta locuia împreună cu soțul și cei șase copii. Poliția a fost chemată de către vecini, alertați de țipetele din casă. În momentul crimei, erau prezenți trei dintre copiii suspectei. Aceștia au fost luați de către angajați ai Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Copilului Braşov,  iar în present se află în grija bunicilor.

Redactor: Raluca Damian