Mama copilului găsit îngropat în Năvodari a fost identificată (VIDEO)

Suspecta a fost găsită întâmplător, iar polițiștilor au condus-o imediat la sediul Inspectoratului de Poliție pentru a fi audiată. Inițial, femeia nu a recunoscut fapta, spunând că şi-a îngropat pruncul în satul Văleni, de unde este ea de loc şi că în Corbu a fost doar în vizită la părinți. Apoi a declarat că l-a înmormântat unde a apucat, pentru că venea seara, iar conform religiei, mortul trebuie îngropat până la apus. În cele din urmă, a pus în practică o altă superstiție. Situaţia materială a femeii este la limita subzistenţei.

Emine Ismail spune că a săpat groapa cu mâinile goale, ajutată de soţul său, care este căutat acum de poliție. Avea de gând să îl dezgroape la un moment dat și să îl înmormânteze în satul unde locuiește. Femeia susţine că a dus copilul bolnav la medic, în Constanţa şi Medgidia, dar în cele din urmă a decedat. Acum, oamenii legii analizează posibilitățile de a o pune sub acuzare.

Dacă se dovedește că și-a neglijat copilul și acest fapt a dus la moartea lui, riscă să fie acuzată și de acest lucru. Anchetatorii caută medicii despre care se presupune că au tratat-o pe fiica acesteia. Până atunci, cadavrul a rămas abandonat la morgă, suspecta și familia sa neavând bani să se ocupe de o înmormântare în adevăratul sens al cuvântului.

Până la finalizarea anchetei penale a fost anunțată și protecția copilului pentru a se lua măsuri în cazul celorlaţi minori ai suspectei.

Reporter: Catalin Schipor / Paula Moroi ; Imagine: Alex Brinzaru / Victor Nita