Maluri surpate și ravene pe plaja din Mamaia

Prima plimbare pe malul mării de anul acesta a dus la o descoperire dezolantă. Plaja din statiunea Mamaia a inceput sa se surpe, la nici un an de când a fost consolidată și mărită prin fonduri europene. Reprezentantii Apelor Române sustin ca nu exista motiv de ingrijorare insa, oamenii spun ca aspectul nu este tocmai unul placut, iar autoritatile ar trebui sa intervina.

Constantenii care au iesit sa se plimbe prin statiunea Mamaia au avut parte de o surpriza nu tocmai placuta. O portiune de plaja a inceput sa se surpe iar pe mal s-au format adevarate ravene.

Specialistii spun insa ca nu avem motive sa ne ingrijoram

Mentionam ca incepand cu data de 06.03.2017 ABADL va incepe activitatea de monitorizare geodinamica a celor 5 loturi urmand ca in luna aprilie sa se realizeze raportul cu privire la evolutia lucrarilor executate. Conform manualului de intretinere si exploatare pentru cele 5 loturi activitatea de monitorizare geodinamica se realizeaza in luna martie si respectiv in luna septembrie, astfel putandu-se evidentia evolutia lucrarilor pe sezonul rece, respectiv sezonul cald.

Sunt insa si constanteni care cred ca nici înisiparea nu a fost facuta corespunzator si din aceasta cauza s-a ajuns in situatia de fata.

Redactor: Andreea Barbu